+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie level 3
    Points: 539, Level: 4

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Budapest - Hungary
    Posts
    3
    Helped
    0 / 0
    Points
    539
    Level
    4

    Help - ADS Load-Pull Simulation

    Hieverybody;

    I'm two problem in ADS about running Load-Pull simulation, please help me :

    [1] When I run Load-Pull simulation AS shows an error : " number of nodes with no DC path to ground (topology corrected) : 20 " ---> what does that mean? are the result valid with this error? I'm sure my schematic has no problem and I'm using a ADS model for a power transistor from Triquint.

    [2] How should I define effectively the parameters of Load-Pull simulation? I mean parameters like "S_imag_min" and etc.

    Thank you all

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Advanced Member level 2
    Points: 4,446, Level: 15
    Achievements:
    7 years registered

    Join Date
    May 2009
    Posts
    549
    Helped
    130 / 130
    Points
    4,446
    Level
    15

    Re: Help - ADS Load-Pull Simulation

    1) It's a warning. ADS detected components with no DC path, e.g. a resistor in series with two capacitors at its ends. Sometimes it also happens if you have unconnected components or faulty models, just recheck your circuit. If everything correct, just ignore, ADS adds automatically resistive elements to solve a DC solution.

    2) Normally you have a rough idea about the output impedance of your active device. And that is the starting point.

    Do you use the ADS load-pull template?


    2 members found this post helpful.

--[[ ]]--