+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member level 3
    Points: 2,609, Level: 11
    Achievements:
    7 years registered

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    188
    Helped
    5 / 5
    Points
    2,609
    Level
    11

    [ADS SNP File] Why Am I not getting the correct S-parameters ??

    Dear Members,

    I have exported a Touchstone file (S-parameters) from CST MWS and would like to see the S-parameters in ADS. I used dataset SNP1, but ADS is not correctly showing the s-parameters. What seems to be the problem??

    Images attached below.
    Kindly assist...

    Original CST S-parameters
    Click image for larger version. 

Name:	CST Spara.jpg 
Views:	9 
Size:	139.7 KB 
ID:	120914

    ADS showing wrongly..
    Click image for larger version. 

Name:	ADS sparam.jpg 
Views:	5 
Size:	103.0 KB 
ID:	120915
    Click image for larger version. 

Name:	ADS design.png 
Views:	7 
Size:	13.8 KB 
ID:	120916

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Advanced Member level 5
    Points: 15,111, Level: 29

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,350
    Helped
    947 / 947
    Points
    15,111
    Level
    29

    Re: [ADS SNP File] Why Am I not getting the correct S-parameters ??

    ADS is showing what you configured: the 1-port S-parameters with the ground pin connected to another 50 Ohm series resistor (your port 2).

    To see in ADS what you see in CST, do a 1-port simulation in ADS with the S1P ground pin connected to ground.


    1 members found this post helpful.

    •   AltAdvertisement

        
       

  3. #3
    Full Member level 3
    Points: 2,609, Level: 11
    Achievements:
    7 years registered

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    188
    Helped
    5 / 5
    Points
    2,609
    Level
    11

    Re: [ADS SNP File] Why Am I not getting the correct S-parameters ??

    Yes.I figured it out now...



--[[ ]]--