+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie level 2
    Points: 106, Level: 1

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Helped
    0 / 0
    Points
    106
    Level
    1

    Iscape not detecting the products of Ic615

    hi friends, i actually forgot the process of installing ic615 on ubuntu 10.04. now after a long period im trying the same ic615 installation on ubuntu 10.04 using iscape4.21 and hotfix6.15.511 , when i browsed and selected this hotfix in the iscape, it is not showing the products. ***No products for installation**0mb selected.but i have all the kits in the same folder (extracted) in the hotfix folder. so plz let me know how this iscape detects those products. thnx in advance

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Super Moderator
    Points: 51,877, Level: 55
    Achievements:
    7 years registered
    erikl's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    8,090
    Helped
    2666 / 2666
    Points
    51,877
    Level
    55

    Re: Iscape not detecting the products of Ic615

    Check here @ the Cādence IC forum.
    Note this concerns Ubuntu 13.10 (64 bit), and there also might exist a 64/32 bit problem.



    •   AltAdvertisement

        
       

  3. #3
    Newbie level 2
    Points: 106, Level: 1

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Helped
    0 / 0
    Points
    106
    Level
    1

    Re: Iscape not detecting the products of Ic615

    thanks erikl for your reply but i had understood what went wrong actually. i was installed them previously after extracting them (actually there are many.t.z files) in kits folder, i have forgotten to install csh in my formatted linux 10.04.

    any how i have installed the packages but .bashrc & license patch is the one to be done



    •   AltAdvertisement

        
       

  4. #4
    Newbie level 1
    Points: 13, Level: 1

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    1
    Helped
    0 / 0
    Points
    13
    Level
    1

    Re: Iscape not detecting the products of Ic615

    Quote Originally Posted by saikumarchintu View Post
    thanks erikl for your reply but i had understood what went wrong actually. i was installed them previously after extracting them (actually there are many.t.z files) in kits folder, i have forgotten to install csh in my formatted linux 10.04.

    any how i have installed the packages but .bashrc & license patch is the one to be done
    Hello,
    I'm facing the same problem. I haven't extracted any file. Still, it's not showing any product. Please help ....



--[[ ]]--