+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member level 1
    Points: 1,393, Level: 8

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    mumbai
    Posts
    105
    Helped
    0 / 0
    Points
    1,393
    Level
    8

    problem while uploading arduino sketch in arduino uno r3 using arduino 1.0 ide

    hello,
    i facing problen while uploading sketch in arduino uno r3 using arduino1.0 IDE, uploading complete i get Done uploading with following message

    System wide configuration file is "C:\Users\kunalk\Desktop\arduino\arduino-1.0-windows\arduino-1.0\hardware/tools/avr/etc/avrdude.conf"

    Using Port : \\.\COM4
    Using Programmer : arduino
    Overriding Baud Rate : 115200
    avrdude: Send: 0 [30] [20]
    avrdude: Send: 0 [30] [20]
    avrdude: Send: 0 [30] [20]
    avrdude: Recv:
    avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00

    avrdude done. Thank you.

    can someone suggest me solution for these error

    thanks

    •   AltAdvertisment

        
       

  2. #2
    Member level 1
    Points: 210, Level: 2

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    vellore
    Posts
    34
    Helped
    9 / 9
    Points
    210
    Level
    2

    Re: problem while uploading arduino sketch in arduino uno r3 using arduino 1.0 ide

    This will happen because of two reasons basically
    1. if the COM port that is selected is wrong.
    2. if the arduino has no driver installed ( go to control panel , device manager, and you will find unidentified device then right click and press update to get it working.

    regards
    bala krishna



--[[ ]]--