+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member level 5
    Points: 924, Level: 6

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    90
    Helped
    0 / 0
    Points
    924
    Level
    6

    Moving array data from ModelSim to Excel

    I have an unpacked array of integers

    int myArray [1000];

    that is populated with data during simulation. I want to put this into the first column of an excel file so I can make some graphs of my data. Is there a simpler way to do this than manually copying them out?

    Thanks.

    •   AltAdvertisment

        
       

  2. #2
    Administrator
    Points: 38,245, Level: 47
    Achievements:
    Created Album pictures Created Blog entry 7 years registered
    alexan_e's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Greece
    Posts
    11,893
    Helped
    2093 / 2093
    Points
    38,245
    Level
    47
    Blog Entries
    6

    Re: Moving array data from ModelSim to Excel

    Would a graph in modelsim suite your need?
    An example of a sine wave output is shown Synthesisable Sine Wave Generator
    Please don't make requests for help in private using PM. Create a thread in the forum so that other members can benefit from the posted answers.

    Consider reading this before posting : How To Ask Questions The Smart Way



    •   AltAdvertisment

        
       

  3. #3
    Member level 5
    Points: 924, Level: 6

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    90
    Helped
    0 / 0
    Points
    924
    Level
    6

    Re: Moving array data from ModelSim to Excel

    If there is no alternative I will look into that, but really would prefer to just put it into excel as that would make my life easy!



    •   AltAdvertisment

        
       

  4. #4
    Administrator
    Points: 38,245, Level: 47
    Achievements:
    Created Album pictures Created Blog entry 7 years registered
    alexan_e's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Greece
    Posts
    11,893
    Helped
    2093 / 2093
    Points
    38,245
    Level
    47
    Blog Entries
    6

    Re: Moving array data from ModelSim to Excel

    Maybe these can help, basically one suggestion is copy/paste and the other to use textio

    exporting data out of modelsim - Altera Forums
    Exporting data in Modelsim??

    There is also a solution using a script:
    Export data from Modelsim - FPGA Groups
    Please don't make requests for help in private using PM. Create a thread in the forum so that other members can benefit from the posted answers.

    Consider reading this before posting : How To Ask Questions The Smart Way


    1 members found this post helpful.

--[[ ]]--