+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie level 6
    Points: 588, Level: 5

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    14
    Helped
    0 / 0
    Points
    588
    Level
    5

    how to import a nonlinear model to AWR

    I have a nonlinear model of D2294UK, how to import it to AWR. The file is D2294UK.spu.
    I tried many times but without success.
    PLS HELP ME. THANKS.

    •   AltAdvertisment

        
       

  2. #2
    Advanced Member level 5
    Points: 10,635, Level: 24
    Achievements:
    7 years registered
    tony_lth's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Beijing
    Posts
    1,931
    Helped
    374 / 374
    Points
    10,635
    Level
    24

    Re: how to import a nonlinear model to AWR

    you can draw the model manually if you have no way to input the file.



    •   AltAdvertisment

        
       

  3. #3
    Newbie level 6
    Points: 588, Level: 5

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    14
    Helped
    0 / 0
    Points
    588
    Level
    5

    Re: how to import a nonlinear model to AWR

    thanks,tony. but i do not understand the file .It will be better to import the file to AWR or ADS.



    •   AltAdvertisment

        
       

  4. #4
    Advanced Member level 3
    Points: 10,596, Level: 24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    INDIA
    Posts
    810
    Helped
    239 / 239
    Points
    10,596
    Level
    24

    Re: how to import a nonlinear model to AWR

    Hello,

    is this Nonlinear device model is spice model?
    then you can in AWR MWO as netlist Project->Add netlist->Import netlist->Import file as PSPICE or HSPICE...
    If not upload ur file here so that we can help you...

    ---manju---



  5. #5
    Newbie level 6
    Points: 588, Level: 5

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    14
    Helped
    0 / 0
    Points
    588
    Level
    5

    Re: how to import a nonlinear model to AWR

    thanks manju,it's the pspice model. i will do in the way you telled me..



    •   AltAdvertisment

        
       

  6. #6
    Advanced Member level 3
    Points: 10,596, Level: 24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    INDIA
    Posts
    810
    Helped
    239 / 239
    Points
    10,596
    Level
    24

    Re: how to import a nonlinear model to AWR

    If so, First save this as D2294UK.spu as *. cir note not as *.txt extension
    Then to import to Microwave Office go Project->Add netlist->Import netlist->Import file as PSPICE netlist files as (*.CIR))
    If no error/warnings then create new circuit schematic & select Add Subcircuit to call the model...

    ---manju---


    2 members found this post helpful.

--[[ ]]--