+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member level 2
    Points: 1,770, Level: 9

    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    23
    Helped
    0 / 0
    Points
    1,770
    Level
    9

    design_v*s*on 2003.06

    Hi all,

    the design_v*s*on gui crashes in 2003.06 version. i am running it on rh8. but when i am in root login its fine. does any body know the problem.

    thanks in advance

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Newbie level 6
    Points: 1,924, Level: 10

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    14
    Helped
    0 / 0
    Points
    1,924
    Level
    10
    you should run it on rh7.2.



    •   AltAdvertisement

        
       

  3. #3
    Member level 1
    Points: 1,958, Level: 10

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    35
    Helped
    0 / 0
    Points
    1,958
    Level
    10

    Re: design_v*s*on 2003.06

    Quote Originally Posted by softhog
    Hi all,

    the design_v*s*on gui crashes in 2003.06 version. i am running it on rh8. but when i am in root login its fine. does any body know the problem.

    thanks in advance
    It seems tools bug.

    You can use design_v*s* -no_gui

    When you enter command line.
    you type start_gui
    I can work it using this method



    •   AltAdvertisement

        
       

  4. #4
    Junior Member level 3
    Points: 2,860, Level: 12

    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    25
    Helped
    0 / 0
    Points
    2,860
    Level
    12
    Yes, like zackwang said
    The Synopsys guys say this is a workaround.



  5. #5
    Junior Member level 1
    Points: 1,898, Level: 10

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    18
    Helped
    0 / 0
    Points
    1,898
    Level
    10

    You may run it on Red 7.2!!

    if you updat OS from Red 7.2 to Red 8.0, but design_$an$lyzer is not working well!!



--[[ ]]--