Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Search results

  1. T

    Why my power still low?

    hi friends, I made match for port1 to port2 or port3 for two antennas, and measured them,and get good result as photoes. But when i connected port 1 to RF module and measured conduct power on port2 or port3,get poor result.On the contrary,when i made port1 to port2 or port3 mismatch can get...
  2. T

    Mixer isolation simulation need help

    It is very useful.and thanks for your kindness. Added after 10 minutes:
  3. T

    Mixer isolation simulation need help

    Sorry that missed some information.now i attached the total schematic photo.
  4. T

    Mixer isolation simulation need help

    Hi friends, I simulated a mixer.I found the node"Vin" has more harmonic as bellow attached,what cause this case.and how to reject LO frequency from RF input port?What type filter i can remove LO frequency? Thanks
  5. T

    avago Lna oscillation when using a coupler at the input

    Have you ever measured the impedance before C14?
  6. T

    avago Lna oscillation when using a coupler at the input

    it is hard to understand in your layout.can you upload your shematic and mark which block in your layout?
  7. T

    Why the impedance is different?

    Maybe i did not express it clearly.As above,i do S parameter simulation,and select the impedance to match to 50R at RF input port and IF port.I use Z paramter and S parameter to generate impedance,i found some different cases as my first post,i do not know why it is different in 430MHz and...
  8. T

    Why the impedance is different?

    Thanks for all reply.which impedance i use for input match?I should select impedance that generated from S parameter,is it right?I have a qustion why the output terminal have the same result,and 20MHZ(IF) at input port also has the same result,but 430MHZ or 450MHz have different impedamce...
  9. T

    Why the impedance is different?

    Thanks for reply.Attached my document as bellow
  10. T

    Why the impedance is different?

    Dear friends, I simulated BJT mixer with ADS.when i want to match input port,i found some strange things that get the different impedance at input port between z parameter and s parameter,but output terminal can got result. Would Any friend kindly tell me the root cause? Thanks,
  11. T

    How to debug the output match of PA?

    Thanks.Vfone,you are right.It is for switchplexer.But why use 0 Ohm connected?As we know, microstrip is also counted on match network,and there are some pads between this microstrip as attached photo.Normal we use smithchart to do match by adding components or microstrip step by step from...
  12. T

    How to debug the output match of PA?

    Thanks for reply! it is from rfmd introduction.let us say :structure=rfic pad(pa output port)+match circuit(need match)+switchplexer and match circuit=microstrip+pads in series The documents introduce firstly connect the pads in series (match circuit) with 0R of match network between PA output...
  13. T

    How to debug the output match of PA?

    Dear friends, I have a PA demo board.vendor supply us the MMIC PA load pull impedance and PCB.and duplex follow PA.my work is debug the board.some documents tell me:firstly connect the componts in series with 0R between PA and duplex,measure the output impedance,then match the load pull...
  14. T

    What cause my designkit error in ADS?

    Thanks for all reply.I also install 2009ADSU1 designkit.But can not find any compont of freescale in component part list only install ADS2009u1 kit.So I install from ADS2006 kit to ADS2009u1 kit.That is what i met error.I use ADS2009u1,how can i use freescale designkit?
  15. T

    What cause my designkit error in ADS?

    Hi friends, Now i am using freescale designkit to simulate PA.(I download the kit from it's home page),i met error show when simulating as attached. Any friend help me fix it so that i can continue to run the simulation? Thanks,

Part and Inventory Search

Top