Search:

Type: Posts; User: ashuembed

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,756

    Closed: Re: Wrong output in HSpice

    no luck please help
  2. Replies
    3
    Views
    224

    Closed: Re: magic vlsi display units

    Very grat thanks for reply, actually what I was telling that in previous versions of magic vlsi tool the layout window show units in 'lambda', you can see the image in magic website...
  3. Replies
    3
    Views
    224

    Closed: magic vlsi display units

    Hi I am new to the Magic VLSI tool, the problem is that I opened magic by the command : magic but the units are displayed in microns, not in lambda. I googled a lot how to change it to lambda, but no...
  4. Replies
    0
    Views
    214

    Closed: Alliance CAD tool error

    Hi I am learning Alliance CAD System for my Research project, and I am new to it. To give a simple start I am starting with a simple INVERTER design. Everything is going fine but when I use the...
  5. Replies
    5
    Views
    1,756

    Closed: Re: Wrong output in HSpice

    Yes sir I have ensured that the LIB file is OK, actually yesterday night I simulated with HSPICE L-2016 in my first lab, actually both labs has HSPICE L-2016 but still no luck the same wrong output....
  6. Replies
    5
    Views
    1,756

    Closed: Wrong output in HSpice

    Hi
    I am new to HSpice and simulating a simple CMOS inverter, the netlist is as follows,


    Inverter Circuit

    M1 OUT IN VDD VDD CMOSP L=0.18u W=1.8u
    M2 OUT IN 0 0 CMOSN L=0.18U W=0.9U
    VDD VDD...
Results 1 to 6 of 8