Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Recent content by noora_vhdl

  1. N

    ALTPF_divide tool form Quartus

    ALTPF_divide tool from Quartus hi, i am trying to use the MegaWizard tool for floating point division from Quartus, but when i run the test bench for the design i keep getting this error message Fatal error in Process MEMORY at...
  2. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    ok!! thank you soo much for your help - - - Updated - - - ok!! thank you soo much for your help
  3. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    yes i know. but what does that mean? what am i doing wrong?
  4. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    but i am using this online calculator that converts numbers from decimal to hex and the other way round here have a look also here is the link https://babbage.cs.qc.cuny.edu/IEEE-754/
  5. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    this is my test bench code, i used modelsim tool that automatically generates the test bench. i added the clocks and the input results LIBRARY ieee ; LIBRARY lpm ; USE ieee.std_logic_1164.all ; USE lpm.all ; ENTITY divide_int_tb2 IS END ; ARCHITECTURE divide_int_tb2_arch OF...
  6. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    all my inputs and outputs are 32 bits. i am getting wrong results on both my of my output ports. i tried several different inputs, for some reason the output is always x"00000001", the remainder value changes but it still gives incorrect results
  7. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    i know it should be a very simple process, but i cant seem to understand where is the porblem. Do you think the problem is in the test bench that i have generated?
  8. N

    Quartus Megafunction tool LPM_divide

    Hi, i am using the megafunction tool LPM_divide to do integer divide. when i run the test bench for the code i don't get the desired results, and the quotient is always x"00000001". is this because the device i am using is cyclone and not stratix. in the documentation provided with the divide...

Part and Inventory Search

Top