+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member level 5
    Points: 2,141, Level: 10
    kappa_am's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Vancouver
    Posts
    274
    Helped
    19 / 19
    Points
    2,141
    Level
    10

    Problem with Altium (some footprints remain off-grid)

    Hi all,
    I have a problem with Altium DXP. I created a PCB project. When I built PCB first time, everything was perfect. Then, I changed the schematics, when I updated the PCB file some component remain unconnected ( not newly added, the components that were in schematic before).
    I added new PCB file, in the new file everything is ok. How can I solve this problem? because I have worked a lot on previous PCB file and do not want to loose it.

    Regards,
    Good world needs knowledge, kindness and courage.

    •   Alt17th February 2017, 07:31

      advertising

        
       

  2. #2
    Member level 3
    Points: 517, Level: 4

    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    58
    Helped
    21 / 21
    Points
    517
    Level
    4

    Re: Problem with Altium (some footprints remain off-grid)

    Did you try to reset Unique Id of the problematic components?


    1 members found this post helpful.

    •   Alt17th February 2017, 17:46

      advertising

        
       

  3. #3
    Newbie level 1
    Points: 13, Level: 1

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1
    Helped
    0 / 0
    Points
    13
    Level
    1

    Re: Problem with Altium (some footprints remain off-grid)

    It could be a component ID mismatch. If that's the case, the PCB on the component wouldn't be seen as the same on the schematic.



--[[ ]]--