+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie level 1
    Points: 48, Level: 1

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Helped
    0 / 0
    Points
    48
    Level
    1

    having problem with APR9600

    Sir,

    I have recorded 8 different messages in APR9600 but when i connect to 89s52, only first message will play not all .
    so what is the problem . this is my prg
    e,g.
    (
    mov a,#11101111b
    mov p3,a ;msg 4
    acall longtime1

    mov a,#11110111b
    mov p3,a ;msg 5
    acall longtime1

    mov a,#11111011b
    mov p3,a ;msg 6
    acall longtime1
    )




    second thing if any switch is pressed in room means like bulb,fan, the APR circuit stops working and busy LED will glow.

    Can any body help me?

    •   Alt5th November 2012, 19:26

      advertising

        
       

  2. #2
    Advanced Member level 5
    Points: 38,206, Level: 47
    Achievements:
    Created Album pictures Created Blog entry 7 years registered
    Tahmid's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Silicon Valley, California, USA (from Dhaka, Bangladesh)
    Posts
    4,758
    Helped
    1788 / 1788
    Points
    38,206
    Level
    47
    Blog Entries
    22

    Re: having problem with APR9600

    Quote Originally Posted by udaysalgatti View Post

    second thing if any switch is pressed in room means like bulb,fan, the APR circuit stops working and busy LED will glow.

    Can any body help me?
    Do you have sufficient decoupling? Place bypass/decoupling capacitors across all power lines.



--[[ ]]--