---
+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie level 3
    Points: 762, Level: 6

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Helped
    0 / 0
    Points
    762
    Level
    6

    expecting keyword stimulus

    Hi,


    why am i getting the following erors?

    "ERROR -- Expecting keyword STIMULUS, saw SIGNAL."

    please help me!
    thanks.

    •   Alt22nd September 2008, 18:46

      advertising

        
       

  2. #2
    Advanced Member level 1
    Points: 4,656, Level: 16
    Old Nick's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    477
    Helped
    65 / 65
    Points
    4,656
    Level
    16

    error -- expecting keyword stimulus, saw 0.

    It would be of help if you mentioned what was giving you this error and the code/circuit or whatever it is that is causing it.



    •   Alt22nd September 2008, 18:59

      advertising

        
       

  3. #3
    Newbie level 3
    Points: 762, Level: 6

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Helped
    0 / 0
    Points
    762
    Level
    6

    expecting keyword stimulus, saw 0

    Hi,

    Thanks for getting back to me.

    I actually solved the problem in a stupid way. Apparently I just needed to change the GND name to "0" (zero). before that I was using GND_FIELD SIGNAL ground.

    FYI, here is the schematic:

    ---------------------------------
    * source TESTTRANS
    L_L1 N00746 N00422 1000H
    R_R4 N00233 N00746 1k
    C_C4 0 N00422 25uF
    V_V1 N00233 0
    +SIN 0V 1V 100kHz 0 0 0
    ---------------------------------

    just a simple RLC circuit that I used to test my other problem which is with modelling. I will post it soon (in the same section, please look for "how to model ua741 opamp").

    Thanks again.



+ Post New Thread
Please login